Mepitel One wondcontactlaag 6x7cm - 5 stuks

5301

Log in om uw prijzen te zien en dit product te bestellen.

In stock
Korte omschrijving

Mepitel® One is een zachte enkelzijdige wondcontactlaag met Safetac® – de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Het is zo ontworpen, dat het zich soepel naar de huid vormt, maar niet aan de vochtige wond kleeft – zodat u het gemakkelijk kunt verwijderen, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dat betekent minder pijn voor uw patiënten.

Verder beschermt Safetac® het nieuwe weefsel en de intacte huid – zodat de wond niet wordt aangetast, wat een snellere, natuurlijke genezing ten goede komt. Bovendien sluit het de wondranden af, om de huid te beschermen tegen beschadiging door lekkage en maceratie.

Dankzij de perforaties van Mepitel® One wordt exsudaat doorgelaten naar een secundair absorberend verband. Het maakt een topische behandeling mogelijk. Verder kan het secundaire verband worden vervangen zonder dat het genezingsproces wordt verstoord.

Omdat Mepitel® One slechts aan één zijde kleeft, kunt u er gemakkelijker mee werken. Bovendien is het transparant, waardoor u het genezingsproces direct kunt beoordelen zonder de contactlaag te verwijderen.

  • Transparant, zodat u het genezingsproces direct kunt beoordelen zonder de contactlaag te verwijderen
  • Ongestoorde genezing – het verband kan maar liefst 14 dagen blijven zitten10
  • Safetac®-technologie – vermindert het risico op huidbeschadiging en pijn voor de patiënt
  • Kosteneffectief
  • Geschikt voor een verscheidenheid aan indicaties
  • Een voorgedrukt verwijderingslogo* vergemakkelijkt het veilig verwijderen van de wondcontactlaag bij skin tears met een volledig of gedeeltelijk intacte huidflap