Severo 3.1 elektrische pillenpletter

4247

Log in om uw prijzen te zien en dit product te bestellen.

In stock
Korte omschrijving

Severo 3.1 elektrische pillenpletter - Severo Medicijnvermaler - medicine grinder

De Severo elektrische medicijnvermaler vermaalt medicatie in acht seconden tot stof zonder fysieke (over)belasting en zonder het gevaar van het kunnen inademen van medicatie. De Severo 3.0 maakt het vermalen van medicatie toegankelijker, simpeler, sneller en veiliger dan ooit te voren. Deze professionele medicijnmaler is sterk verbeterd en is nu beschikbaar.

Wat is er veranderd aan de nieuwe Severo?

 • Klein en handzaam design.
  De nieuwe Severo is kleiner en weegt minder dan elke andere professionele medicatievermaler, het gewicht is circa 1,5 kg en de afmetingen 80 x 70 x 217 mm (l x b x h) is, vergelijkbaar met een thermosfles. De Severo 3.0 past hierdoor gemakkelijk in een kleine tas of op een medicijnkar. Door zijn afmeting is deze medicijnvermaler niet alleen geschikt voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen maar ook zéér geschikt voor in de thuiszorg.
 • Verbeterde bruikbaarheid, kwaliteit en efficiëntie.
  Het compacte design maakt de Severo 3.0 gemakkelijk in gebruik. De medicatie wordt binnen 8 seconden op fluister niveau (50 dB) vermalen. Dit maakt de Severo 3.0 zeer geschikt voor gebruik in de directe nabijheid van cliënten. De hoogwaardige nieuwe materialen garanderen een hoge kwaliteit en een lange levensduurende best mogelijke kwaliteit van vermaling. De verbeterde accu, laadcircuit en aandrijfmechanisme verhogen het aantal vermalingen sterk per volle accu . De oplaadtijd is bovendien gereduceerd van 6 naar 2 uur.
 • Gereduceerde prijs.
  Het gebruik van minder componenten in een betere configuratie stelt ons in staat de Severo sterk in prijs te verlagen.
 • Made in Holland.
  Productie, assemblage, kwaliteitsbewaking en support voor de Severo 3.0 vindt volledig plaats vanuit IMS Medical B.V. in Nederland. Hierdoor kan aan de hoogste kwaliteitseisen worden voldaan terwijl daarbij ook snelle levertijdenkunnen worden gegarandeerd. Zoals gebruikelijk houdt IMS Medical zich bij de assemblage van de Severo 3.0 aan de hoogste normen ten aanzien van milieuveiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Verpakking
1 st