Over Hysop

Hysop, uw specialist voor de zorgsector

Na twintig jaar ervaring in de medische sector is HYSOP begin 2006 van start gegaan als leverancier van medische- en reinigingsproducten voor de zorgsector. HYSOP is een dynamisch bedrijf dat service hoog in het vaandel draagt. Kwaliteitsvolle producten en een snelle levering geven HYSOP een betrouwbaar en persoonlijk karakter.

Wij leveren een totaalpakket aan:

  • Rust- en Verzorgingstehuizen (RVT),
  • Woon- en Zorgcentra (WZC)
  • Medisch Pedagogische Instituten (MPI)

Ons breed assortiment wordt gedragen door drie pijlers:

  • Health care (medisch materiaal)
  • Hygiene (onderhoudsproducten afgestemd op de zorgsector) en 
  • Desinfectie (ontsmettingsproducten voor handen, keuken en allerlei oppervlaktes).

De combinatie van alle genoemde producten maakt dat wij een uniek bedrijf zijn in de zorgsector. Samen met onze exclusieve leveranciers lanceren wij geregeld nieuwe producten die over heel Vlaanderen verdeeld worden vanuit ons distributiebedrijf in West-Vlaanderen.

Op vraag van de klant gaan wij eveneens op zoek naar gespecialiseerde artikelen zodat ook maatwerk geleverd kan worden. Een correcte prijs voor hoge kwaliteit staat bij ons centraal. De drijfveer van HYSOP is en blijft het tevreden stellen van onze klanten. Ons bestaand cliënteel verkiest HYSOP om zijn uitstekende kwaliteit en snelle levering. Onze nieuwe klanten staan steeds versteld van het uitgebreide gamma en de persoonlijke aanpak van de firma.

HYSOP is dan ook uw specialist voor de zorgsector!