Hycare huntingtonzetel CF1100

Hycare-CF1100

Log in om uw prijzen te zien en dit product te bestellen.

In stock
Korte omschrijving

Dankzij een unieke zithouding en positionering kunnen patiënten met de ziek van Huntington of Alzheimer fixatieloos in een zetel geplaatst worden.

Biedt een unieke zithouding en positionering

Ideaal voor patiënten met de ziekte van Huntington of Alzheimer

Zij hebben nood aan een specifieke zetel voor personen met de ziekte van Huntington: •in kuipvorm met een zeer specifieke positionering die de nodige relaxatie biedt en voorkomt dat de patiënt ongecontroleerd uit de zetel kan; •vervaardigd uit hoogwaardige materialen bestand tegen vocht, urine, zweten …; •voorzien van een antidecubitusbinnen-bekleding. De Hycarezetel (ook ‘huntingtonzetel’ genoemd) voldoet aan deze eisen. Deze zetel is speciaal ontwikkeld voor mensen met de ziekte van Huntington in dit stadium. Door de vormgeving van de zetel ligt de patiënt licht achterover en wordt hij in de beste, licht gestrekte houding gebracht. De druk van het lichaam wordt zo opgevangen dat de onwillekeurige bewegingen aanzienlijk verminderen en de patiënt psychisch en fysisch tot rust komt.

Om het comfort voor de patiënten van Huntington te verbeteren en het risico op vallen te verkleinen is deze Hycare zetel het product bij uitstek.

De tweedelige HYCARE zetel CF1100 is voorzien van geïntegreerde fixatie voor maximale bescherming. De fixatiegordel is een discrete, gewatteerde 3-punts gordel dat de veiligheid en het comfort zal verzekeren voor uw patiënt in de meest uitdagende situaties.

Het model CF1100 is een geschikte zetel om de veiligheid van de actieve Huntington patiënten of mensen met andere ziektebeelden te garanderen. Overweeg ook deze stoel te gebruiken voor bewoners met ernstige dementie of voor een situatie waarbij de veiligheid van de patiënt en anderen de primaire zorg is.

Verpakking
1 st